За нас

WEB приложение за онлайн електронни фактуриПАСОСС е-Фактуриране,  уеб-базирано приложение от пакет ПАСОСС,  е съвместна разработка на Акредо Технолъджи и ЗЕН Електроникс, реализирана в програмна среда ACCREDO ARES®, специализираната за изграждане на приложения за работа в Интернет с електронни документи.

Фирма ЗЕН Електроникс ООД е създадена през 1992 г. със седалище в гр.София и основен предмет на дейност проектиране, разработка и внедряване на системни и приложни компютърни програми. Основният продукт, който фирмата представя вече повече от 20 години на българския софтуерен пазар, е пакет ПАСОСС  (Програми за Автоматизация на Счетоводната Отчетност и Складовото Стопанство). Най-популярните десктоп приложения от него са програмите Счетоводство и Работни заплати. Уеб-базираните приложения в пакета, реализирани с помощта на платформата за онлайн електронни документи ACCREDO ARES са е-Фактуриране, е-Туристически ваучер, АрхивБОКС, ЕкоТакс Регистър, Управление на паричния поток, Управление на етажна собственост.

ЗЕН Електроникс има дългогодишен успешен опит в разработката на криптографски системи, като всички програмни продукти са реализирани в чужбина, в партньорство (outsourcing) с водещи световни компании.

Екип Флексо студиo в ЗЕН Електроникс разработва решения за цялостно Интернет присъствие, уеб дизайн, SEO, SEM, SM.

 Microsoft Partner Silver Application DevelopmentОт 2003 г. фирма ЗЕН Електроникс е сертифициран партньор на Microsoft®.