Стартира новата платформа архивБОКС

Лого, ПАСОСС-Архивиране, архив на приходни и разходни фактуриНа 29 декември 2014 г. (понеделник) в 20:00 часа официално стартира новата уеб базирана платформа ПАСОСС - Архивиране (arhivbox.com), част от която е досегашната система за електронни фактури ПАСОСС – еФактуриране (e-fakturirane.com).

Промяната, която засяга пряко работата на регистрираните към момента потребители на e-fakturirane.com, е свързана с обновения интерфейс на системата и с добавените към досегашната функционалност редица нови възможности. Въпреки визуалната разлика, логиката на навигация е запазена и всички диалози са еднотипни. Тъй като тази платформа работи вече и с приходни, и с разходни фактури, потребителите на ПАСОСС – еФактуриране имат една стъпка повече в стартовото (главното) меню, за да достигнат нужната им (и позната) функционалност. Промяната не засяга базовата информация. Въведените до момента на обновяването приходни фактури се запазват без никакво изменение.

Основната навигация в ПАСОСС-еФактуриране версия 3.0 се осъществява от Главно меню , което изглежда така:

Главно меню, ПАСОСС Електронни фактури

Работата стартира със секция (диалог) Нова фактура:

Меню ПАСОСС еФактуриране

Обновеният интерфейс на ПАСОСС - Архивиране версия 3.0 предлага следното Главно меню:

Главно меню, ПАСОСС Архивиране, архивокс

Регистрираните потребители, които ще продължат да ползват само системата за електронни фактури, не се налага да обновяват регистрацията си в архивБОКС. За тях ПАСОСС-Архивиране работи в демо режим ( при абонаментен план Free).

За работа само с е-Фактуриране изберете Главно меню > Приходни фактури, след това можете да продължите по познатия начин. Стартовият диалог е Фактури (хронологичен опис на издадените електронни фактури), а останалите функции са подредени в подменю:

Архивбос, меню Приходни фактури

Внимание, важно за ПАСОСС!След като тествате функционалността на новата платформа за архивиране на приходни и разходни фактури архивБОКС и решите да я ползват официално,  обадете се в работно време на телефона за поддръжка 02 8669551, за да уточните подробностите и да получите полезна помощ за работа. Таксата за ползване на системата зависи от нужната за архива дискова памет и ползваните функции. Тя се заплаща като добавка към месечния абонамент за е-Фактуриране. Системата за електронно фактуриране може да се ползва самостоятелно (с включен архивБОКС в демо режим), но ПАСОСС-Архивиране няма самостоятелен режим и работи само при официален лиценз на ПАСОСС – еФактуриране. Абонаментен план Free (демо версия) е единен за системата.