Безплатна регистрация в http://www.e-fakturirane.com/

Всеки нов потребител получава 20 безплатни електронни фактури, при пълна функционалност на системата и за неограничен срок

Регистрация в ПАСОСС е-ФактуриранеЗа да се запознаете с възможностите и/или ползвате web базираната система за електронно фактуриране ПАСОСС е-Фактуриране е необходимо да се регистрирате. Регистрацията на нов потребител е напълно безплатна и съдържа две групи данни – лични (на потребителя) и фирмени (на лицето, от името на което потребителят издава фактури).

Полетата, маркирани със символ * са задължителни.

Потребителското име в ПАСОСС e-Фактуриране е валиден e-mail. От този адрес се изпращат издадените електронни фактури и други документи. На него се получава цялата системна кореспонденция, включително възстановяването на забравена паролата.

Минималната дължина на паролата е 5 символа. Спазвайте обичайните  правила за сигурност на паролата! Ние препоръчваме тя да съдържа поне една цифра, но включването на комбинация от главни и малки букви подобрява надеждността.

Всеки новорегистриран потребител получава пълнофумкционална и безплатна система за онлайн електронни фактури, при абонаментен план FREE.

→ към Незабавна безплатна регистрация


ПАСОСС - Зен ЕлектрониксЗЕН Електроникс ООД е регистриран администратор на лични данни с идентификационен №171037. Въведените в системата данни са защитени и ще бъдат ползвани единствено и само за нуждите на системата ПАСОСС e-Фактуриране.