Как работи Калкулатор ценообразуване?

Калкулатор ценообразуване

Електронни фактури цени ценообразуванеТова е форма, която позволява бързо и лесно да се провери цената за ползване на системата за онлайн електронни фактури ПАСОСС е-Фактуриране при различни условия, както и да се генерира проформа-фактура за конкретно плащане на избран вече абонаментен план. За да разчитате на верен резултат, попълнете коректно нужните данни!

Отбележете дали фирмата е или не е регистрирана по ЗДДС.  Самият ДДС се начислява по-късно, в издадената електронна фактура.

Минималният период за плащане е 2 месеца, затова по-кратък не може да бъде избран. Отстъпка 10% получавате при предплащане на годишен абонамент (12 месеца) или по-дълъг.

Избирайте (с отметки) условия, докато крайния резултат ви удовлетвори напълно. Към всеки абонаментен план имате възможност да добавите (с отметки) Допълнителна функционалност. Окончателния си избор проверете от връзката Издай проформа фактура. Тя се появява и е активна само когато наистина има нещо избрано (с отметка). На първа стъпка, програмата показва на екрана в систематизиран вид и без излишни подробности избраният абонаментен план. В случай, че резултатът не съвпада с вашите очаквания, затворете текущия прозорец и коригирайте избора си.

Когато решите, че всичко с избрания абонаментен план е наред, продължете с въвеждане на данните на фирмата, с които ще бъде генерирана електронна фактура. Задължителните полета са маркирани със * и системата валидира въведената стойност във всяко едно от тях.

Самата проформа-фактура се визуализира от бутона Заяви фактура. Показаният електронен документ е окончателен, но става официален едва след като бъде направено плащането. На посочения e-mail ще получите електронна фактура оригинал, генерирана автоматично от издадената вече в ПАСОСС е-Фактуриране ваша проформа.

Вече сте готови за работа, изберете Калкулатор ценообразуване.


ПАСОСС - Зен ЕлектрониксВажно! Форма за фактуриране от вашия сайт

Подобна форма за издаване на фактури можем да вградим във вашия сайт – за вашите клиенти и предлаганите от вас услуги и продукти.